Bilgisayar Kapalıyken BOT – PAZAR Açık Kalsın

Bilgisayar Kapalıyken BOT - PAZAR Açık Kalsın


Öncelikle herkeze merhaba.İlk fırsatta şu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim.Bilenler vardır.Bilmiyenler vardır.Şimdiye kadar hiçbir yerde bu bugu açıklayanı görmedim.Heralde pek fazla kişi tarafından bilinmiyor ve kimse tarafından paylaşılmamış.

Düşünüldüğünde bir çoğunuzun anesi babası gece bilgisayarın açık kalmasını istemiyordur.E kimisininde interneti sınırlıdır.Bu bug tam size göre bir konudur.
Çok fazla uzatmadan konuya giriyorum. Normal bir şekilde pazar kurup istediğiniz itemleri satmaya başlıyorsunuz.İşin püf noktasını açıklıyorum.


 YOL-1 

Pazarı kurduktan sonra Modem’inize ya res atıyorsunuz yada kablosunu çekiyorsunuz.Böylece Char askıda kalıyor.Pazarın bozulmadığına emin olabilirsiniz.Bu yolla herhangibir dupe yapılmadığına da emin olabilirsiniz (her yolu denedim ) İstiyen kişi sizin malınızı rahatlıkla çekebiliyor.Sanki siz oyundaymışınız gibi alış veriş sorunsuz bir şekilde işlev görecektir.


 YOL-2 

1. İlk önce ekranınızda sağ tıklayıp özellikler menüsüne giriyorsunuz
2. Olarak Ekran Koruyucu düğmesine tıklıyoruz ve alttaki Güç düğmesine tıklıyoruz.
3. Daha sonra Güç seçenekleri özellikleri pencresinden Hazırda Beklet’e tıklayıp alttaki hazırda beklemeyi etkinleştir “tik” ini işaretliyoruz ve uygula diyoruz
4. Daha sonra gelişmişe tıklayıp oradan da Aşağıdaki ilk açılabilir kutudan hazırda bekleti seçiyoruz
5. Bilgisayarınızın power düğmesine basıyorsunuz vee pc kapanıyor
unutmayın bunları yaptıktan sonra pcyi kapat derseniz programlarda kapanır ama pcnin power düğmesine basıp kapatırsanız hazırda bekletir fişini bile çekseniz programlarınız çalışır


Pc Hazırda Beklemeye alınır . Uykuya ya da askıya değil
– Pc nin fişi bile çekilse ne bilgisayar zarar görür nede programlarınız kapanır ne de bilgisayar kapanır. Yani elektrik kesimi olmaz
– Pc yi normal açın “power” düğmesi ile. Karşınıza Windwos Sürdürülüyor yazısı çıkacak hiç bişiye basmayın bekleyin. Ve herşey aynı şekilde windows’a devam edeceksiniz.