Metin2 PvP Svside Captcha Masyaf Bypass indir

Svside Captcha Masyaf Bypass

Metin2 PvP serverlerde oynayanların sürekli karşısına gelen captcha sekmesi bazen hile kullanmasak bile bizleri rahatsız etmektedir. Bot ve hile kontrol sistemi olarak kullanılan captcha özelliğini engellemek veya otomatik olarak geçmek son zamanlarda zorlaşıyordu ancak Masyaf tarafından geliştirilen Svside Captcha Bypass ile bunun önüne geçmek artık çok basit. Genelde karşımıza ilk girişte ve rutin olarak 30 dakikada bir karşımıza gelmekte, Svside bot kontrol otomatik cevaplayıcı hile ile otomatik olarak oyun girişindeki güvenlik şifresini kaldırabiliyor ve arka planda otomatik olarak siz klavye başında olmadan bile geçebiliyorsunuz.

Svside Captcha Masyaf Bypass hilesi ile m2bob gibi bot hilelerini kullanırken karşınıza çıkacak olan hile bot kontrol sistemi ekranını otomatik olarak geçebilecek ve hileleri oyundan atmadan kullanmanıza olanak sağlayacak bu hile ile exp kasabileceksiniz. Masyaf yapımcıları tarafından geliştirilen Svside Captcha Bypass hilesinin nasıl kullanıldığını aşağıdaki videoyu anlatımı izleyerek öğrenebilirsiniz.

  • Svside Captcha Oto Geçme
  • Diğer Captchaları Oto ve Arkaplanda Geçme
  • Oyun Girişindeki Güvenlik Şifresini Kaldırma

Not: Eğer captcha bypassı kullanacağınız serverde dazyshield veya irisprotect gibi antihile yazılımı varsa captcha bypassı kurduktan sonra oyunu loaderdeki anticheat bypass (dazy/iris) ile başlatın.

Svside Captcha Masyaf Bypass Videolu Anlatım

Svside Captcha Masyaf Bypass İndirme Linkleri

Uploaded: Metin2 PvP Svside Captcha Masyaf Bypass indir
Alternatif: Metin2 PvP Svside Captcha Masyaf Bypass indir

Hilenin virüs tarama sonuçları: virustotal


Benzer diğer hileler...